SERVIS


Dobrodošli v našem servisnem centru za avtodome!


Pri MEGA MOBILu razumemo svobodo vožnje po širnih cestah s svojim avtodomom. Posvečamo se temu, da je vaš avtodom vedno v vrhunskem stanju in pripravljen na naslednje pustolovščine. Naše servisno središče je zasnovano posebej za potrebe lastnikov avtodomov kot ste vi in ponuja celovito vzdrževanje popravila ter nadgradnje.
Naslov in kontakt:

Mega tekstil d.o.o.
Kolodvorska ulica 31b
SI -2310 Slovenska Bistrica
MOBIL: +386 (0)40 781 260
EMAIL: support@megamobil.si

Zakaj izbrati nas?Strokovnost: Naša ekipa izkušenih tehnikov ima obsežno znanje in izkušnje na področju vzdrževanja in popravil avtodomov. Poznamo zapletene sisteme in komponente, ki sestavljajo vaš avtodom, zato lahko natančno in učinkovito diagnosticiramo ter odpravimo morebitne težave.

Predanost storitvi: Tudi mi delimo strast do avtodomov. Ko pripeljete svoje vozilo v naše servisno središče, lahko zaupate, da bo deležno največje pozornosti. Naše predano osebje bo prisluhnilo vašim skrbem in zagotovilo prilagojene rešitve za vaše popolno zadovoljstvo.

Celovite storitve: Ne glede na to ali vaš avtodom potrebuje redno vzdrževanje, popravila ali nadgradnje, ponujamo širok nabor storitev, da ohranimo vaše vozilo v odličnem stanju.


Naše storitve vključujejo:


● Redno vzdrževanje in pregledi
● Popravila in nadgradnje električnega sistema
● Vzdrževanje vodovodnih sistemov
● Popravila ogrevalnih in hladilnih sistemov
● Preureditve in prilagoditve notranjosti


Kvalitetni deli in dodatki:
Razumemo pomen uporabe visokokakovostnih delov in dodatkov pri popravilih in nadgradnjah avtodomov. Zato izbiramo dele od zaupanja vrednih proizvajalcev, da zagotovimo dolgotrajnost in zanesljivost vašega vozila. Če želite izboljšati funkcionalnost ali slog svojega avtodoma, vam ponujamo tudi izbor vrhunskih dodatkov.

 Zadovoljstvo strank: Vaše zadovoljstvo je naša najvišja prioriteta. Stremimo k izjemni storitvi za stranke na vsakem koraku od trenutka, ko stopite v stik z nami, do zaključka storitve. Vrednotimo vaše zaupanje in si prizadevamo za vzpostavitev dolgotrajnih odnosov s strankami, tako, da se boste počutili samozavestno na svoji poti z avtodomom.Za dogovor o terminu servisa:

Ste pripravljeni svojemu avtodomu nuditi ustrezno nego? Rezervirajte termin za servis pri nas še danes. Naša prijazna ekipa vam bo z veseljem odgovorila na vsa vaša vprašanja in vam pomagala, da boste svoj avtodom znova spravili na cesto v najkrajšem možnem času.

Pri MEGA MOBILu smo zavezani k temu, da bo vaš avtodom nemoteno deloval in da vaše pustolovščine nikoli ne bodo prekinjene. Zaupajte nam svoje potrebe po servisu avtodoma in doživite razliko. Stopite v stik z nami že danes, da začnemo!

Pošljite nam sporočilo ali nas pokličite na +386/40-781-260


Vse pravice pridržane
Izdelava: MMstudio