SPONZORSTVO

ASHIKA JADRALNA EKIPA


Z veseljem sporočamo, da smo ponosni sponzorji neverjetne jadralne ekipe Ashika! ⛵️
Kot sponzor je MegaMobil ponosen, da podpira jadralno ekipo Ashika in njenega skiperja Uroša Kraševca, medtem ko plujejo po širnih morjih, se spopadajo z izzivi in presegajo meje, da bi dosegli nove horizonte. Njihova predanost športu in zavezanost odličnosti sta resnično navdihujoči.

Pridružite se nam pri praznovanju tega razburljivega partnerstva z jadralno ekipo Ashika tako, da obiščete njihovo spletno stran. Raziščite njihove neverjetne dosežke, spoznajte nadarjene jadralce in se pripravite, da vas prevzame njihova strast do odprtih voda.


Več
Naš skiper: UROŠ KRAŠEVAC


Uroš je oseba, ki se rada sooča z izzivi. Ko gre za šport, je njegovo geslo: "Poskusi vse”.
Uroš je bil zaposlen pri Jadralni zvezi Slovenije kot trener mladinske državne ekipe v razredu Laser Standard, hkrati pa je tudi učitelj smučanja, deskanja na snegu in teka na smučeh.

V svoji tekmovalni karieri je dosegel nekaj solidnih rezultatov v razredih Optimist in Laser 4.7 ter se uvrščal med deseterico na evropskem prvenstvu za mlade jadralce razreda Laser Radial in svetovnem prvenstvu za mlade jadralce razreda Laser Standard. Nenazadnje se je lotil tudi oceanskega jadranja in tekmovanje na dolge razdalje. V okviru priprav na glavni podvig veliko zgodbo - regato Mini Transat - je podrl Guinnessov rekord v najdaljši prepluti razdalji brez postanka na jadrnici za dva tipa dingi.


Rekordi  • 17.09.2022 : 2. mesto EUROSAF BENETEAU First 27 SE in
    Evropskem prvenstvu v solo jadranju
  • 19.07.2022 : 3. mesto LES SABLES - LES ACORES - LES SABLES
  • 30.06.2022 : 2. mesto CALVADOS CUP
  • 02.06.2022 : 3. mesto TROPHEE MARIE-AGNES PERON
  • 18.09.2021 : 1. mesto SILVERRUDDER


REGATA MINI-TRANSAT


Regata MINI-TRANSAT bo potekala 24. septembra 2023 in predstavlja edinstven izziv za izbrane jadralce. Sestoji iz prečkanja Atlantskega oceana s 6,5 metra dolgo jadrnico Mini 650 več kot 4.000 navtičnih milj solo jadranja brez kakršnega koli stika z zunanjim svetom, celo brez podpore vremenskih satelitov.


7500 kilometrov oceana
Jadralci prepotujejo 7.500 kilometrov ali več kot 4.000 navtičnih milj oceana.


Brez stika z zunanjim svetom
Kakršen koli stik z zunanjim svetom ni dovoljen, jadralci se ne morejo zanašati niti na vremensko podporo prek satelitov.


Brez prostora za napake
Tekma se jadra z najmanjšo regatno jadrnico v razredu mini 650, dolgo samo 6,5 metra.


BODITE POZORNI
Bodite pozorni na navdušujoče novice, vznemirljive zgodbe in pridobite vpogled v zakulisje oceanskega gardanja in v popotovanje jadralske ekipe Ashika.
Komaj čakamo, da delimo njihove uspehe in jih spodbujamo na vsakem koraku!

S tem preprostim vodnikom boste lahko doživeli vzdušje regate Uroša skupaj z jadransko ekipo Ashika,
kot da bi bili tam na krovu z njimi!


Pošljite povpraševanje

Če imate vprašanje o predelavi kombija, nam ga pošljite in poiskali bomo skupno rešitev. Pošljite nam sporočilo ali nas pokličite na +386/41-627-756
Vse pravice pridržane
Izdelava: MMstudio